Öne Çıkanlar ankara tsk chp deprem diyarbakır konya bodrum ırak sgk pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı erdoğan

DSP Genel Başkanı Aksakal’dan İsrail’in Gazze’deki Hastaneyi Vurmasına Tepki

DSP Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Önder Aksakal, İsrail’in Gazze’deki hastaneyi vurmasına tepki gösterdi.

 

Aksakal sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımında, “İsrail'in bir hastaneyi hedef alan saldırısında en az 500 kişinin yaşamını yitirmesi savaşların da saygınlığını öldürmüştür. Bu, benzeri az görülen vahşetlerden biridir. Dünyanın gözü önünde gerçekleşen Gazze'deki bu saldırılar milliyeti ve inancı ne olursa olsun bütün insanlarca lânetlemelidir. İsrail'i ziyaret eden kan emici emperyalist sistemin önde gelen liderleri küçücük çocukların cesetleri karşısında hangi duyguyla durabilecek merak etmiyorum, çünkü biz onları çok iyi tanıyoruz. Ama insanlık onuru mutlaka galip gelecektir.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.