Öne Çıkanlar Covid19 Kovid19 ANTALYA istanbul Entübe Sayısı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu cumhurbaşkanı erdoğan Ağır hasta sayısı Entube hasta sayısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Sağlık Bakanı Fahrettin Koca COVID19 aşısı

DSP Yarın Kurultayını Topluyor

DSP, yarın Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda 10. Olağan Kurultayını yapacak.

Genel Başkan, Parti Meclisi ve Merkez Disiplin Kurulu üyeleri seçiminin yapılacağı kurultayda, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal yeniden aday olacak.  

Aksakal kurultay çağrısında, “Kuruluşumuzun 31. yılını da kutlayacağımız bu kurultayda, halkımızın, ülkemizin ve bölgemizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı dönemin sorunlarının tespiti ile çözüm önerilerimizi paylaşacağız” dedi.

AKSAKAL: “4 PARTİDEN OLUŞAN PARLAMENTO, İKİ BUÇUK PARTİLİ HALE GELDİ”

Aksakal, “Özgürlük ve Barış” temasıyla toplanacak olan kurultayın ana sloganının ise “ Yeniden İktidara” olduğunu söyledi. Türkiye’nin ve dünyanın şiddetli derecede özgürlüğe ve barışa ihtiyacı olduğunu söyleyen Aksakal, “Türkiye’nin içinde bulunduğu bu koşullarda da mutlaka DSP’nin parlamentoda olması gerekir. Dört partiden oluşan parlamento, bugün iki buçuk partili hale gelmiştir ve bu yapı artık Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretmek yerine sorunları artırarak sürdürmektedir. Mutlaka bunun öne geçilmesi ve Türkiye’nin normalleşmesi için DSP’nin parlamentoda bulunması gerekir” şeklinde konuştu konuştu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.