Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, Cb İletişim Sorumlusu Altun'a, "Sizin Huzur Haklarınız Milletin Huzursuzluk Kaynağıdır Artık"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Sorumlusu Fahrettin Altun ve eşi Fatmanur Altun’un devletin farklı kurumlarından aldıkları dolgun maaşlara ilişkin yazılı açıklama yapan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “Pandemide canı burnuna gelmiş milletimizle alay edercesine yapılan açıklamalar, siyasi sonunuzun yaklaştığının da bariz bir göstergesidir. Belli ki İzahını yapamadığınız için mizaha sarılıyorsunuz. Unutmayın, sizin huzur haklarınız milletin huzursuzluk kaynağıdır artık!” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Cumhurbaşkanlığı İletişim Sorumlusu Fahrettin Altun ve eşi Fatmanur Altun’un Türkiye Cumhuriyeti devletinin farklı kurumlarından aldıkları maaşlar hakkında yazılı açıklama yaptı. Açıklamasında, Altun’a sorular da yönelten Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, hükümetin siyasi olarak sona geldiğini de ifade etti.

“Bunlar Kendi Tabanına Şirin Görünmek Ve Onların Gazını Almak Adına Yapılan Açıklamalardan İbarettir”

Alınan maaşlarla ilgili İletişim Sorumlusu Altun’un yaptığı açıklamaları yeterli bulmadığına dikkat çeken Özdağ, “Sizin ‘Huzur Haklarınız’ milletimizi huzursuz ediyor. Devletimizin bir bürokratı olan CB İletişim sorumlusu Sayın Fahrettin Altun, nerdeyse her konuda bir resmî açıklama yapmaktadır. Kendisi son günlerde saygıdeğer eşi ile birlikte devletten ve farklı kurumlardan aldığı yüksek maaş ve huzur hakları iddiaları ile gündeme gelmektedir. Bu maaşları hak edip etmedikleri ayrı bir tartışma konusu ancak Sn. Altun’un kendi Whatsapp gurubundan çevresine yaptığı açıklama tam bir çelişki örneğidir. Sn. Altun, aldığı parayı hayır hasenatta kullandığını ifade ederken, Eşi de THY’dan maaş almadığını açıkladı. Bunlar kendi tabanına şirin görünmek ve onların gazını almak adına yapılan açıklamalardan ibarettir. Zira kendi seçmen tabanı da yaşanan işsizlik ve ekonomik krizden etkilenmektedir. Alınan yüksek maaşlar, huzur hakları iddiası, İmtiyazlı ayrıcalıklar bu nedenle tabanı tarafından sorgulanmaya v muazzam eşitsizliğin farkına varılmasına neden olmuştur. Buradan Sn. Altun’a, milletin vergileri ile ödenen huzur hakkından hangi hayır kurumuna ne tür hasenatlarda bulunduğunu kamuoyuna açıklamasını bekliyoruz” dedi.

“Belli Ki İzahını Yapamadığınız İçin Mizaha Sarılıyorsunuz”

Konuyla ilgili Altun’a sorular yönelten Özdağ, “Ayrıca kendisi kamuoyunu bilgilendiren kurumun başı olduğu için soruyoruz; -Başka kimler maaş, huzur hakları ve imtiyazların verildiği bu tür kurumlara atanmıştır? -Bu kişilere ne kadar maaş, ödenek, huzur hakkı, lojman, makam aracı gibi imkanlar sağlanmaktadır? Bunlardan İktidar siyasetçileri ve yöneticileriyle akrabalık ve yakınlık ilişkisi olanları var mıdır? -Bu tür atamalarda liyakat yerine akrabalık ve yakınlık derecelerinin etkili olması milletimizin büyük bir kesiminin dışlandığı manasına gelmiyor mu? Ayrımcılık ve torpilin bu kadar yaygınlaşması bir hükümet politikası mıdır? ‘Cevap olarak bunlar ticari sır ve özel hayatı ilgilendiren konulardır şeklinde bir karşılığı şimdiden reddediyoruz.’ Milletin vergileri ile kamudan ve kurumlardan ödenen her bir kuruşun hesabı, verilmek zorundadır. Milletimiz CB ve Milletvekilleri de dahil tüm kamu görevlilerinin ne kadar maaş aldığını kuruşuna kadar bilirken sır olmuyor da bu memurların ayrıcalığı nedir ki bir anda ticari sır ve özel hayat oluveriyor. Pandemide canı burnuna gelmiş milletimizle alay edercesine yapılan açıklamalar, siyasi sonunuzun yaklaştığının da bariz bir göstergesidir. Belli ki izahını yapamadığınız için mizaha sarılıyorsunuz. Unutmayın, sizin huzur haklarınız milletin huzursuzluk kaynağıdır artık!” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.