Öne Çıkanlar türkiye gündem özel meme kanseri burgan bank TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi tarımsal ABP Genel Başkanı Bedir Yalçın Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedir Yalçın Nisan 2024 Enflasyonu Turkcell Yönetim Kurulu Klima çarpması

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ: “Hesabı Sorulmayacak Mı Sanıyorsunuz”

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, AK Parti’nin Büyükşehir Belediyelerinde yaptığı önlemeleri eleştirerek, “Koalisyon iktidarının milletimize reva gördüklerinin hesabı ilk seçimde sorulmayacak mı sanıyorsunuz” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Ankara ve İstanbul gibi iki Büyükşehir Belediyesini kaybetti. Aradan geçen sürede özellikle İstanbul Belediyesinde olmak üzere, Mersin gibi Büyükşehir Belediyelerinde AK Partili ve MHP’li Belediye Meclis Üyeleri’nin oylarıyla bazı projeler engellendi. Konuyla ilgili Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, yazılı bir açıklama yaparak, hükümeti eleştirdi.

“DEDİKLERİNİ YAPTILAR VE FUKARANIN İKİ KURUŞ UCUZ EKMEK ALMASINA ENGEL OLDULAR”

 Seçimlerin ardından çalışmaların engelleneceğine dair açıklamaların yapıldığını belirterek, denilenin yapıldığını işaret eden Özdağ, “Bir de bu iktidar sözünde durmuyor diyorlar. Seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanlıklarını kaybedince, ‘Nasıl olsa meclis çoğunluğu bizde, ellerini kollarını bağlayacağız’ diyorlardı. Dediklerini yaptılar ve İstanbul halkının, fakir fukaranın iki kuruş ucuz ekmek almasına mâni olmaktan tutun İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yurtdışından bulduğu krediye onay vermemek, bulduğu krediyi ayak oyunlarıyla haczettirip hiç etmek ve bir sürü vesayet atraksiyonlarına kadar, ne söz verdilerse yaptılar. Koalisyon iktidarının milletimize reva gördüklerinin hesabı ilk seçimde sorulmayacak mı sanıyorsunuz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.