Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak suriye Koronavirüs Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk vodafone CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan sıla hatay dsp PUBG MOBILE Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş

Hatay Milletvekili Topal: Türkiye-Suriye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Kurulsun
CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Bugün Dışişleri Komisyonunda Atatürk’ün “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh ” ilkesi ışığında, komşularımızla barışın yeniden tesis edilmesi ve Türkiye ile Suriye devletlerinin geleceği için Parlamentolar arası “Türkiye – Suriye Dostluk Grubu” kurulması teklifini tekrarladı.
CHP Milletvekili Serkan Topal'ın yapmış olduğu teklif karşısında, AKP’li Milletvekillerinin sesiz kaldığını bu teklif karşısında Komisyon Başkanı Taha ÖZHAN ise konuyu gerekli yerlere ileteceğini ve üzerinde duracağını belirtti.
Ayrıca Serkan Topal, FETÖ terör örgütü soruşturması ile açığa alınan ancak bu örgütle hiçbir ilgisi olmayan kamu görevlileri ile ilgili daha hassas davranılması, liyakat sisteminin oluşturulması ve herhangi bir suça bulaşmayan kamu görevlileri ile ilgili oluşacak mağduriyetin vicdani sorumluluğunun İktidar Milletvekillerinin omuzlarında olduğunu dile getirdi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.