Öne Çıkanlar ırak pkk fetö CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi Cumhur İttifakı spk Şahinbey Millet Camisi ve Külliyesi Sosyal Medya Detoksu Indie rock Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan

“Hayatın Her Alanında Gençlerimize Alan Açmanın, Destek Olmanın Gayreti İçinde Olduk”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gençlik Buluşması” programında yaptığı konuşmada, “Hayatın her alanında gençlerimize alan açmanın, destek olmanın, onların dinamizmini ve heyecanını ülkenin ve milletin hayrına yönlendirmenin gayreti içinde olduk” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen “Gençlik Buluşması” programına katılarak bir konuşma yaptı.

Programda yaptığı konuşmasında, hayatın her alanında gençlere alan açmanın, destek olmanın, gençlerin dinamizmini ve heyecanını ülkenin ve milletin hayrına yönlendirmenin gayreti içinde olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunun için eğitimi önceliklerimizin en başına aldık. Bunun için istihdamdan spora, teknolojiden girişimciliğe her alanda gençlerimiz için güçlü bir altyapı kurduk. Bunun için partimizin tabelasını astığımız günden beri gençlik kollarımızda yetişen kadrolarımıza, teşkilat yönetiminden milletvekilliğine ve belediye başkanlığına kadar siyasetteki tüm kariyer kapılarını sonuna kadar açtık” açıklamasında bulundu.  

“Partimizin genel merkezindeki ve cumhurbaşkanlığındaki çalışma ekibimizin çoğu ya gençlik yıllarından beri bizimle birlikte ya da son yıllarda genç yaşta aramıza katılmış arkadaşlarımızdan oluşuyor” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: “Partimizin gençlik kollarında yetişen evlatlarımızın hayatın her alanında gösterdikleri başarılarla hep gurur duyduk. Yarın sizlerin arasından da siyasetteki, iş ve çalışma hayatındaki, akademideki, spordaki, sanattaki başarılarıyla gurur duyacağımız nice evlatlarımız çıkacak. Hep söylediğim gibi, biz artık sizin zamanınızın misafirleriyiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.