Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk dsp terörist Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Nevruz suriye Settar Tanrıöğen taburcu oldu mu SEBA Netsia

Hükümetten Büyükşehir Yasası İçin Çalışma

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, hükümetin, Büyükşehir Yasası'nda ortaya çıkan bazı aksaklıkları giderme yönünde bir çalışma yürüttüğünü açıkladı.

Kalkınma Bakanı, Meclis Genel Kurulu’nda dün akşam milletvekillerinin sorularını yanıtladı. Büyükşehir belediye ve bütünşehir yasalarına yönelik, bu alana yönelik bazı düşünceler ifade edildiğini belirten Kalkınma Bakanı Elvan, şöyle dedi:

“Hükümetimiz, özellikle Büyükşehir Yasası'nda ortaya çıkan bazı aksaklıkları giderme yönünde bir çalışma yürütüyor. Bu çalışma neticelenir neticelenmez yine sizlerin huzuruna bu düzenlemeleri getireceğiz. Kalkınma ajanslarına yönelik bir başka soruda ise kalkınma ajansları için özellikle belediyeden kesilen payların düşürülmesi talebinde bulunuldu. Bununla ilgili olarak özellikle küçük belediyelerden alınan kaynağın açıkçası alınmaması yönünde bir düşüncemiz var, bu yönde de bir çalışmamız var. İnşallah bu çalışmaları tamamladıktan sonra yine kalkınma ajanslarına yönelik olarak sizlerin huzuruna getireceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.