Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Koronavirüs dsp suriye Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yılbaşı terörist Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Wang Wenbin Çin Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Zhao Lijian

İYİ Parti'den Durmuş Yılmaz Açıklaması

İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray, Parti kurucularından Osman Durmuş'un  daha rahat çalışabilmek için, kendisi bizzat Genel Başkan Yardımcılığı görevinden affını, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'den talep etmiştir. Bu talep sonrasında Sayın Genel Başkanımız, Durmuş Yılmaz'ı, Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirmiştir." dedi.

İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray, Durmuş Yılmaz'ın, 1. Olağanüstü Kurultay sonrasında oluşan Başkanlık Divanı üyeleri arasında yer almamasından dolayı, çeşitli medya kuruluşlarında çıkan haberlere ilişkin bir açıklama yayımladı.

Çıray açıklamasında; "Partimizin kurucularından Sayın Durmuş Yılmaz'ın, 1. Olağanüstü Kurultayımız sonrasında oluşan Başkanlık Divanı üyeleri arasında yer almamasından dolayı, çeşitli medya kuruluşlarında hiçbir gerçekliği olmayan haberler yapılmıştır.


Sayın Durmuş Yılmaz, daha rahat çalışabilmek için, kendisi bizzat Genel Başkan Yardımcılığı görevinden affını, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'den talep etmiştir. Bu talep sonrasında Sayın Genel Başkanımız, Durmuş Yılmaz'ı, Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirmiştir.
Sayın Durmuş Yılmaz, İYİ’lik hareketindeki çalışmalarını bundan sonra Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ekonomiden sorumlu Başdanışmanı olarak sürdürecektir.
Ekonomi çalışmaları ve ekonomiye dair projelerini daha rahat imkan ve şartlar ile sürdürebilmek için aldığı ve alınan bu kararın, ülkemiz ve milletimize hayırlı olmasını dileriz.
İYİ Parti camiasının her adımında, Sayın Durmuş Yılmaz’ın yanında ve desteği olacağını ilan ederiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.