Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin Prof. Dr. Nevzat Tarhan bugünün gündemi kınama CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel tüpraş Metina burgan bank

İYİ Partili Yokuş’tan Kadir Gecesi Mesajı

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Kadir Gecesi dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.



Milletvekili Yokuş, "On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü yaşarken, bin aydan daha hayırlı mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmanın sevinç ve coşkusunu yaşıyoruz. Kadir gecesi ile ilgili olarak Yüce Rabbimiz “Şüphesiz, biz Kur’an’ı Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi, bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve Cebrail o gecede, Rablerinin izniyle her türlü iş için iner de iner. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir.” buyurmuş, yine Resûl-i Ekrem (S.A.V)’in Kadir gecesi ile ilgili olarak; “Kim inanarak ve sevabını Allah’tan umarak Kadir gecesini ihyâ ederse geçmiş günahları affolunur.” buyurarak mü’minler için Kadir gecesinin önem ve kıymetini ifade etmiştir. Aziz Milletimizin, tüm İslam Âleminin ve Konyalı hemşerilerimin Kadir gecesini en kalbi duygularımla tebrik ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.