Öne Çıkanlar ankara tsk chp konya diyarbakır deprem sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bodrum ırak pkk cumhurbaşkanı erdoğan

Kılıçdaroğlu: ‘Ben Dünyaya Egemenim’ Diyene BM Gerekli Dersi Verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bir kişinin ‘Ben dünyaya egemenim’ diye ortaya çıktığı ortamda, BM Genel Kurulu gerekli dersi verdi” dedi.

Kılıçdaroğlu, Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gazileri ziyaret etti. Ziyaretin ardından gazetecilerin sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu’nda alınan Kudüs kararını değerlendirdi. CHP lideri, “Bu oylama, sadece Ortadoğu için değil dünya için çok önemli bir oylama. Bir kişinin ‘Ben dünyaya egemenim’ diye ortaya çıktığı ortamda, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu gerekli dersi verdi. Biz Ortadoğu’da barışın, huzurun olmasını istiyoruz. Trump, Ortadoğu’nun içine pimi çekilmiş bir bomba koydu, bereket versin bu bomba patlamadan BM Genel Kurulu müdahale etti ve bu kararı reddetti. Karar, Ortadoğu’nun, dünyanın barış için olağanüstü güzel bir karar” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.