Öne Çıkanlar diyarbakır cumhurbaşkanı erdoğan Dantel istanbul türkiye çin 7 kuruş ispanyol basını gölbaşı belediyesi spor toto süper lig çankaya belediyesi Prof. Dr. Dilek Erkan

Kılıçdaroğlu, Çukurova Belediyesi'nin Tanıtım Etkinliğine Katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “CHP Çalışıyor Türkiye Kazanıyor” projesi kapsamında, genel merkezde düzenlenen Adana Çukurova İlçe Belediyesi tanıtım etkinliğine katıldı.

Kılıçdaroğlu, beraberindeki genel başkan yardımcılarıyla birlikte, belediyenin çalışmalarının sergilendiği stantları gezdi. Belediye Başkanı Soner Çetin’den çalışmalar hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu’na, Atatürk portresi hediye edildi. Belediye tarafından, CHP’nin kedisi “şero” için yaptırılan kulübe de dikkat çekti. Belediye Başkanı Çetin’in “Şero için saray yaptık” sözleri, Kılıçdaroğlu’nu güldürdü. Kılıçdaroğlu, ayrıca Çukurova ilçesi muhtarlarını da genel merkezde kabul ederek görüştü. 



“PROJE VAR AMA TANITIM EKSİK”
Etkinlik kapsamında genel merkez konferans salonunda, Çukurova Belediyesinin çalışmalarının tanıtıldığı sinevizyon gösterimi de yapıldı.
“CHP Çalışıyor Türkiye Kazanıyor” projesini yürüten Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran burada yaptığı konuşmada, insanların yaşam koşullarının ve belediyelerden isteklerinin giderek farklılaştığını ifade ederek, “Yerelde hizmet artık sadece çöp toplamak, yol ve kaldırım yapmaktan ibaret değil. Her yurttaşın eşit şekilde yararlanmasını sağlayacak çok daha geniş yelpazeli hizmetlerden bahseder olduk” dedi. Katılımcı demokrasinin kendisini yerelde şekillendirdiğini vurgulayan Cankurtaran, CHP’li belediyelerin bu kapsamda Türkiye’de ilk olan projelere imza attığını ancak tanıtımının iyi yapılamadığını, bu nedenle söz konusu etkinliği düzenlediklerini belirtti. Çukurova Belediyesi’nin sergisi, proje kapsamındaki son etkinlik olurken Cankurtaran, tüm katılımcı belediyelere teşekkür etti.

“HEDEF BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI”
CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır da ilk yerel seçimlerde Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanma hedefi ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “CHP bayrağına layık, onu hak eden, halkının yanında, halkına hizmet eden sosyal belediyecilik anlayışını yerine getirmek hepsinden daha önemli” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.