Öne Çıkanlar Klima çarpması 2017 bütçe görüşmeleri ne zaman başlıyor arjantinde kadınlar tecavüz ve cinayeti protesto etti Cumhurbaşkanı Erdoğanın kızı Sümeyye Erdoğan çimsa 2016 yılının ilk yarısında ne kadar kar elde ettii hangi ağrı kesiciler erkeklerin hemen çocuk sahibi olmasını engelliyor 23 temmuz gündemi alman dışişlerş bakanlığından uyarı gündemde neler var gündem özel turizm meme kanseri

Kılıçdaroğlu'ndan Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş İçin Taziye Mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden, Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş için taziye mesajı yayımladı. 

CHP Lideri Kılıcdaroğlu sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında; "Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden, Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş’e Allah’tan rahmet, ailesine, dostlarına başsağlığı diliyorum. Devlet, bu cinayeti tümüyle aydınlatmalıdır. Sokakları karıştırmak isteyenlerin oyunlarına düşülmemelidir." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.