Öne Çıkanlar türkiye gündem özel meme kanseri TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi burgan bank ABP Genel Başkanı Bedir Yalçın Nisan 2024 Enflasyonu Klima çarpması Gündemde Bugün15 Nisan 2024 Pazartesi 14 Nisan 2024 Gündem Özeti 10 Nisan 2024 Çarşamba Gündem Özeti

Kılıçdaroğlu: Ne Yaparsan Yap İstanbul’u Alacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Belediyelerimizle uğraşıyorlar, Beşiktaş’tan sesleniyorum, bütün Türkiye duysun; 14 belediye başkanımızı alsan dahi ne yaparsan yap İstanbul’u alacağız” dedi.

Kılıçdaroğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılmasının ardından belediyeyi ziyaret etti. Burada toplanan vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, “Bizi hiç kimse susturamaz çünkü biz hakkı, hukuku, adaleti savunuyoruz. İktidar sahiplerine sesleniyorum; bizi kendi partileriniz gibi düşünmeyin. CHP, avukat odalarında kurulan bir parti değildir, CHP savaş meydanlarında kurulan bir partidir” dedi.

Kılıçdaroğlu, “Keşke bugün biz emeklilerin sorunlarını, enflasyonu, işsizliği tartışsaydık, İstanbul’a ihanet edenleri tartışsaydık ama kendileri geliyorlar gündeme egemen olamıyorlar, gündemi değiştirmek istiyorlar. Nasıl, ‘Efendim şu CHP’li belediye başkanlarını alırsak gündemi değiştiririz, kimse emeklinin derdini, işsizliği, enflasyonu konuşmaz’ diye düşüyorlar. Sonuna kadar işçinin, emeklinin, taşeronun, esnafın hakkını savunacağız” diye konuştu.

“14 Belediye Başkanımızı Alsan Dahi…”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

“Sen sarayında otuyorsun, her gün maliyet, bir asgari işçilik. Otuyorsun, bir de diyorsun ki ‘yüzüne gözüne dizine dursun kardeşim bin 600 lira para verdik’, senin yüzüne gözüne dizine dursun, sen sarayında oturuyorsun. Alın terinin hakkını sonuna kadar savunacağım, kimse bizi susturamaz. Yiğit olan susmaz, sonuna kadar mücadele eder, sonuna kadar mücadele edeceğiz.

Belediyelerimizle uğraşıyorlar, buradan, Beşiktaş’tan, İstanbul’dan sesleniyorum, bütün Türkiye, bütün dünya duysun; 14 belediye başkanımızı alsan dahi ne yaparsan yap İstanbul’u alacağız. İstanbul’a ihanet edenleri tek tek açıklayacağız.

Ne yapıyor belediye başkanlarımız, Hakkari’ye asfaltı Beşiktaş Belediyesi yaptı. Sen 15 yıldır Hakkari’ye asfalt götürmedin. Çocukların tamamına kucak açtı, 15 yıldır sen çocuklara kucak açmadın. Gitti Beyefendi Hakkari’ye, ‘size su getireceğim’ diyor. Siz bu milletle alay mı ediyorsunuz? 15 yıldır su götüremedin. Götürmeyeceksen haber ver, 14 belediye başkanımız Hakkari’ye su da götürecek.

“Fiyakanı Sökeceğiz”

İhanet ettiler İstanbul’a hesap veriyorlar mı, hayır. ‘Efendim, çok yüksek binalar yapıldı İstanbul’a’, yıksana. Diyorsun, ‘ben dünya lideriyim’, 16/9’u yıkamıyorsun. Bir binayı yıkmayan adam bırakın dünya lideri olmayı o sarayda oturmaya bile layık değildir. İmara aykırı ise yıkacaksın. Yıkamıyorsun, yapamıyorsun, beceremiyorsun. Bu milletin parasıyla hava basıyorsun millete, fiyakanı sökeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.