Öne Çıkanlar ırak pkk fetö TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi spk Şahinbey Millet Camisi ve Külliyesi Indie rock Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ICBC) Asena Iveco

Kılıçdaroğlu Yeniden Genel Başkan Seçildi

CHP’nin 36. Olağan Kurultayı’nda yapılan seçim sonucuna göre Kemal Kılıçdaroğlu, yeniden CHP Genel Başkanı seçildi.

CHP’nin Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşen 36. Olağan Kurultayı’nda genel başkanlık için oy sayım işlemleri tamamlandı. CHP Genel Başkanlığı için Kurultay’da Kemal Kılıçdaroğlu ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce yarıştı. Kurultay Divan Başkanı Yılmaz Büyükerşen, oylama sonuçlarını açıkladı. Buna göre Kılıçdaroğlu 790 oyla genel başkanlığa seçildi. Muharrem İnce ise 447 oy aldı. Seçimlerde bin 266 kurultay delegesinin bin 253’ü oy kullandı. bin 237 delegenin oyu geçerli sayılırken 16 delegenin oyu geçersiz sayıldı. Kurultayın ikinci ve son günü olan yarın ise Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeliklerinin seçimi yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.