Öne Çıkanlar çin türkiye terörist almanya diyarbakır istanbul Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Dantel İsrail cumhurbaşkanı çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan

Kişisel Verileri Koruma Kanunu Görüşmeleri Yarın Görüşülecek

TBMM Genel Kurulu’nda, muhalefetin karşı çıkmasıyla yarım kalan Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Kanun’un görüşmelerine yarın devam edilecek. Hükümet, tasarıyı geçirmek için gerekirse muhalefetin karşı çıktığı bazı düzenlemeleri esnetme kararı aldı.

TBMM Genel Kurulu, yarın görüşmeleri yarım kalan, “Kişisel Verilerin Korunmasına” ilişkin kanun tasarısını görüşmeye devam edecek.

Muhalefetin, “Fişlenme” endişesi ile karşı çıktığı tasarı, Bütçe görüşmeleri öncesi beklemeye alınmıştı. Ancak Hükümet, tüm tepkilere rağmen tasarıyı Meclis’ten geçirmekte kararlı.

ANKA’nın edindiği bilgilere göre; Hükümet gerekirse, muhalefetin karşı çıktığı bazı maddeleri esnetme kararı aldı. Yarın Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın, CHP, MHP ve HDP Grup başkanvekilleri ile tasarıya ilişkin görüşmeler yapması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.