Öne Çıkanlar ankara tsk chp konya diyarbakır deprem sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bodrum ırak pkk cumhurbaşkanı erdoğan

CHP’li Anayasa Mutabakat Komisyonu üyesi Namık Havutça, "Anayasa masasını biz dağıtmadık. Masadan kalkan taraf, olayı bitiren taraf Meclis Başkanı’nın kendisi. Masayı dağıtan Meclis Başkanı’nın kendisi” dedi.

TBMM’de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Havutça şöyle dedi:

“Anayasa masasını biz dağıtmadık. Masadan kalkan taraf olayı bitiren taraf Meclis Başkanı’nın kendisi.  

Kendisi şunu söyledi bize, ‘artık bu komisyonun çalışmaları nihayete ermiştir’ dedi. Biz bunun üzerine şunu da önerdik, gelin, daha önce 60 madde üzerinde uzlaşılmış, buna yargıya ilişkin sorunları da koyalım ve bu komisyonun çalışmalarını bir ayla sınırlayalım. Bir ay içerisinde Meclis’ten bunları geçirelim. İkinci bir öneri getirdik. Masanın dağılması falan söz konusu değil. Masayı dağıtan Meclis Başkanı’nın kendisi. Meclis Başkanı çalışmalar nihayete ermiştir diyerek çalışmaları bitirdi."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.