Öne Çıkanlar türkiye galatasaray ihracat çin gündem özeti ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu gündem özel meme kanseri Metina astım burgan bank

Meclis 1 Temmuz'da Tatile Girmeyecek

Meclis, 1 Temmuz’da tatile girmeyecek. TBMM Genel Kurulu’nda bu hafta Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu Tasarısı görüşülecek. Meclis, bayramdan önce de Danıştay Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısını görüşecek. Meclis, Ramazan Bayramı’ndan sonra da çalışmalarına devam edecek.
Genel Kurul’da AK Parti’nin Meclis’in çalışma günleri, saat ve gündemine ilişkin grup önerisi kabul edildi.

MECLİS TSK PERSONEL KANUNU TASARISI İÇİN MESAİ YAPACAK

AK Parti’nin kabul edilen grup önerisine göre Meclis 1 Temmuz 2016’da tatile girmeyecek ve çalışmalarına devam edecek.
Meclis Genel Kurulu’nda bu hafta Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülecek.

MECLİS  BAYRAMDAN SONRA DA ÇALIŞACAK

Genel Kurul haftalık çalışma günlerinin dışında 24 Haziran Cuma, 27 Haziran Pazartesi ve 1 Temmuz Cuma günü de çalışacak.
Genel Kurul, bayram tatilinin ardından da 12 Temmuz Salı günü toplanacak.

DANIŞTAY VE YARGITAY’IN YAPISINA İLİŞKİN TASARI BAYRAMDAN ÖNCE GÖRÜŞÜLECEK

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Meclis’in gündemine ilişkin, “TSK’nın Personel Kanunun bitiminden sonra da Sayıştay ile ilgili seçim süreci gündeme gelecek. Haftaya pazartesi günü çalışmaya başlayacağız. Bayram tatiline kadar da Danıştay ve Yargıtay ile ilgili kanunu tasarısını görüşeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.