Öne Çıkanlar ırak fetö pkk TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi spk Şahinbey Millet Camisi ve Külliyesi Indie rock ICBC) Asena ING Türkiye Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Yücel Ölçer Şükrü Çin

Mecliste Personele Eğitim

Meclis’te milletvekili personellerine eğitim verilecek.

Düzenlenecek eğitimde; TBMM Başkanlığı İdari Teşkilatının yapısı, işleyişinin yanı sıra  yasama eğitimi ve iş sağlığı ve güvenliği eğitimi de verilecek.

Milletvekili personeline verilecek eğitim 25 Mart Cuma günü başlayıp. 3 grup halinde eğitim verilecek olan eğitim 30 Mayıs günü son bulacak.

Eğitimde; TBMM İdari Teşkilatının tanıtımı, parlamenter diplomasi, Kanunlar ve Kararlar Başkanlığı tanıtımı, yasama ile ilgili temel kavramlar, yasama ile ilgili temel kurumlar, genel olarak kanun yapım süreci, Genel Kurul çalışmaları, kanun yapım tekniği, uygulamalı soru ve Meclis araştırması yazım tekniğinin yanı sıra iş sağlığı ve güvenliği eğitimi konuları işlenecek.

Anahtar Kelimeler:
TbmmMilletvekili Personeli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.