Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak suriye Koronavirüs Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk vodafone CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan sıla hatay dsp Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yılbaşı

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde "PKK Bayrağı Göklerde Dalgalanacak" Diyen Çalışan Kim?

ANKARA(ANKA) - MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz "Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan 'Bir gün PKK paçavrasını göklerde dalgalandıracağız' diyen şahsı ve Allahsız kitapsız vatan haini bölücü Teröristleri lanetliyorum" dedi.



Kılavuz yaptığı konuşmada, "Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan bir kansız paylaşıyor ve ne diyor? 'Birgün sen de göklerde dalgalanacaksın' yazıyor. Bunları Allah'ın izniyle hep birlikte yırtacağız. Bunları kesinlikle Allah'ın izniyle dün nasıl Tarsus Milli Mücadele'de can verdi kan döktü, yine can veririz kan dökeriz, ama bu Allahsız kitapsızlara meydanı boş bırakmayız" dedi.

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, konuşması sırasında PKK paçavrasıyla ilgili mesajın bulunduğu kağıdı da katılımcıların alkışları arasında kürsüde yırttı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.