Öne Çıkanlar ankara tsk chp deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank pkk

MHP Ankara'da Bayramlaşma

MHP Ankara İl Başkanlığında Ramazan Bayramı nedeniyle Bayramlaşma coşkusu yaşandı.
Milliyetçi Hareket Partisi  Ankara İl Başkanlığı’nda Ramazan Bayramı dolayısıyla bugün bayramlaşma coşkusu yaşandı. Erken saatlerde il binasına gelen partililerin ve Ankaralılar, düzenlenen bayramlaşma törenine katıldılar.
MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, düzenlenen bayramlaşma töreinin ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:
Çetinkaya,   bayram günlerinin kardeşliğin ve dostluğun pekişmesinin fırsat günleri olduğunu söyledi. Çetinkaya, “Bu güzel bayram gününde kucaklaşmanın ve candan birbirimize sarılmanın daha heyecanını yaşadık” dedi.
Çetinkaya değerlendirmesine şöyle devam etti;
“Rahmet ve merhamet ayı Ramazanı Şerifin ardından kavuştuğumuz bir bayramı daha kutlamanın sevincini ve hazzını yaşıyoruz.
Kardeşliğin, arkadaşlığın pekişmesi açısından fırsat günleri olan bayram günlerinden birini daha geride bırakırken kucaklaşmanın ve candan birbirimize sarılmanın daha heyecanını yaşadık.
Bu vesileyle bugün Ankara İl Teşkilatımızdaki bayramlaşma töreninde buluştuğumuz tüm dava arkadaşlarımıza, partililerimize ve Ankaralı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Allahım hepsinden razı olsun. Yüce Yaradan, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.