Öne Çıkanlar ankara tsk chp deprem konya diyarbakır sgk bodrum ırak pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı erdoğan

MHP Başkan Adayı Genel Merkezin Kapısında Kaldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan adayı Prof.Dr. Ümit Özdağ, Kayseri’de bir konferansa katılmaya giderken güzergahında bulunan  Kırşehir’e kısa bir ziyaret gerçekleştirdi. Ancak Özdağ  il parti binası pazar günleri kapalı olduğu gerekçesiyle  partililerle bir kafenin bahçesinde buluştu.

 

Ümit Özdağ, burada parti üyelerine yaptığı konuşmada, MHP’nin iktidar olması için parti teşkilatı kadrolarının yenilenmeye ihtiyacı olduğunu belirtti. Özdağ, “Kadrolarının yenilenmesi ile birlikte parti programının iktidar programı haline gelmesine ihtiyaç var. Bu ülkede biz sadece İçişleri ve Savunma Bakanlığına talip değiliz. Kırşehir ve Kayseri’de oyların yüzde yüzünü almamız yetmiyor. İstanbul’da birinci parti olmak zorundayız. İstanbul’da birinci parti olduğumuz gün Bingöl’de belediye binasına üç hilali dikeceğiz. Tansiyonu yükseltmek isteyenler olabilir. Sert dille cevap vermeyin.” ifadelerini kullandı.

Özdağ’a MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ve 70 araçtan oluşan destek konvoyu eşlik etti.

 

 

MHP İL BAŞKANI: BİNAMIZ PAZAR GÜNLERİ KAPALIDIR

MHP Genel Başkan adayı Ümit Özdağ’ın Kırşehir ziyaretinde il parti binası kapatıldığı iddiası üzerine açıklama yapan Kırşehir İl Başkanı Arif Ekici ise parti binasının kapatılmadığını, pazar günü olması nedeni ile partinin kapalı olduğunu söyledi. MHP İl Başkanı Ekici, “Pazar günleri parti binamız kapalıdır ve Ümit Özdağ'a durum bildirildi.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.