Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk zam abd

MHP'den CHP'li Özgür Özel'e "Pinokyo"lu Şiir !

MHP MKYK Üyesi Ahmet Savaş Çolak, TBMM çalışmalarına MHP kampları dolayısıyla ara verildiğini, MHP'nin 4-6 Şubat 2022 tarihlerinde "kar tatili-kış tatili" yaptığı öne süren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel için bir mizahi şiir kaleme aldı.



ANKARA (ANKA) - MHP MKYK Üyesi Ahmet Savaş Çolak, TBMM çalışmalarına MHP kampları dolayısıyla ara verildiğini, MHP'nin Kızılcahamam'da "kar tatili-kış tatili" yaptığı öne süren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel için bir mizahi şiir kaleme aldı.

Özel MHP'nin 4-6 Şubat 2022 tarihlerinde Kızılcahamam’da gerçekleştirdiği MYK, MDK, Milletvekilleri toplantısıyla ilgili “kış tatili, kar tatili” yorumunda bulunmuştu. Özel MHP kamp yapacağı için TBMM çalışmalarına ara verildiğini iddia etmişti.

Bunun ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. İzzet Ulvi Yönter Özel'e "Orduya satılmış diyen siz, Uzman Çavuşa militan diyen siz, Şehit katilleriyle yanak yanağa veren siz, 'YPG bize mi?'Saldıracak diyen siz, Terörle mücadeleye hayır diyen siz mi bunları söylüyorsunuz? Uzman Çavuşlar kahramandır, sonuna kadar hak mücadelelerinde yanlarındayız... Özel Özgür yalancısın, riyakarsın... Tatilde olduğumuzu ispat etmezsen de alçaksın... Meclis’in Uzman Çavuşuyum, zoruna mı gitti? Kahramanların özlük haklarında pek çok iyileştirme yapıldı, buna da devam edilmelidir... İftiran ve istismarın kara bir leke gibi alnına yapıştı!" diye cevap verdi.

-İŞTE O ŞİİR!

Özel'in iddiaları üzerine MHP MKYK Üyesi Ahmet Savaş Çolak ta aşağıdaki şiiri yazarak kamuoyuyla paylaştı:

"Pinokyo olsan burnun arşa değer,
Yalanın kallavisi sendeymiş meğer,
Gerçeğin peşine düşseydin eğer,
Gelirsin İzzet Bey'e ettirir sana ezber."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.