Öne Çıkanlar çin türkiye terörist almanya diyarbakır istanbul Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Dantel İsrail cumhurbaşkanı çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan

MHP’li Yalçın: MHP Aleyhtarı Haberler Yapılıyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “AK Partililer Bahçeli’yi ziyaret ederek geçmiş olsun dedi” haberlerinin doğru olmadığını belirtirken, “Bir süreden beri bazı yanlı basın organları dikkati çekecek şekilde MHP aleyhtarı yayın politikası sürdürmeye devam etmektedir” dedi.

Yalçın yaptığı yazılı açıklamada; AK Partili üst düzey yetkililerinin, MHP ile ilgili mahkeme kararının ardından Devlet Bahçeli’ye “geçmiş olsun” ziyareti yaptıkları ile ilgili haberleri, “yanlı haber” olarak değerlendirdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, şöyle dedi:

“Bir süreden beri bazı yanlı basın organları dikkati çekecek şekilde MHP aleyhtarı yayın politikası sürdürmeye devam etmektedir. ‘Ak Parti Bahçeli için seferber oldu’ başlığı ile geçtiği haberde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Hükümetin iki bakanı ve bir AKP genel Başkan Yardımcısı ile görüştüğü iddia edilmiştir. Bugünlerde malum gazete ve televizyonların bu tip yalan haber yazma konusunda birbirleriyle âdeta yarıştığı gözlenmektedir. 1 Kasım seçimlerinden sonra reyting kaygısıyla polemik yaratarak asparagas haber üretmeyi, bunun yalanlanmasından bile haber çıkarmayı gelenek hâline getiren bu tip bazı basın organları, yine bütün marifetini kullanarak mutfağında ‘MHP aleyhtarlığı’ senaryoları pişirmeye başladığını görmekteyiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.