Öne Çıkanlar türkiye gündem özel meme kanseri burgan bank TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi Metina ihracat tarımsal ABP Genel Başkanı Bedir Yalçın Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedir Yalçın Nisan 2024 Enflasyonu

"Milletimiz Sayesinde İstiklalimize Ve İstikbalimize Göz Dikenlerin Tamamının Hakkından Geldik”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muğla’da toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Her seçimde bize en güçlü şekilde destek veren milletimiz sayesinde, sadece ülkemizi eşi benzeri görülmemiş eser ve hizmetlere kavuşturmakla kalmadık. Aynı zamanda, terör örgütlerinden darbecilere, küresel vesayetçilerden ekonomik tetikçilere kadar, istiklalimize ve istikbalimize göz dikenlerin tamamının da hakkından geldik” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla’da düzenlenen toplu açılış törenine katılarak bir konuşma yaptı.

Konuşmasında; eser ve hizmet siyasetlerinin en güzel örneklerinin Muğla’da görüldüğünü vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Muğla’nın her karış toprağında izimiz var, emeğimiz var. Hamdolsun Muğla’mız da, tarımıyla, turizmiyle, ticaretiyle, bu emeklerimizi üretime, istihdama, kazanca dönüştürme konusunda çok başarılıdır. Geçtiğimiz 20 yılda ülkemizin altyapısından üstyapısına kadar tüm eksiklerini gidermiş, Türkiye Yüzyılı’nın hazırlıklarını önemli ölçüde tamamlamış olarak huzurlarınızdayız” dedi.

Demokrasi ve kalkınma hamlelerini, dünyanın geçmeye hazırlandığı yeni yönetim ve ekonomi düzeninde, Türkiye’yi hak ettiği seviyeye çıkarmanın ilk adımı olarak gördüklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şimdi daha büyük hedeflerle, daha büyük bir öz güven ve güçle, yönümüzü geleceğe dönmüş durumdayız” şeklinde konuştu.

“ÜLKEMİZİ EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ ESER VE HİZMETLERE KAVUŞTURDUK”

12 yıl önce 2023 hedeflerini ilk açıkladıklarında, zihinlerini geri kalmışlık ve faşizm kapanına hapsetmiş birilerinin, akıllarınca kendilerini küçümsediğini ve alaya aldığını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, devamında şunları kaydetti: “Hep yaptıkları gibi, 2023 hedeflerimizi hayata geçirmek için başlattığımız her programı, her projeyi, her yatırımı -ne diyorlardı ‘yapamazsınız’- böyle engellemeye çalıştılar ve bu onlar için bir hezeyandı… Ama bunu dün gibi hatırlıyoruz. Tabii biz ak gençlik ile ak kadrolarla bunlara yüz vermedik, hiç kulak asmadık. Bizim baktığımız tek yer milletimizdir, milletimizin özlemleridir, milletimizin talepleridir, milletimizin ihtiyaçlarıdır. Hamdolsun her seçimde bize en güçlü şekilde destek veren milletimiz sayesinde, sadece ülkemizi eşi benzeri görülmemiş eser ve hizmetlere kavuşturmakla kalmadık. Aynı zamanda, terör örgütlerinden darbecilere, küresel vesayetçilerden ekonomik tetikçilere kadar, istiklalimize ve istikbalimize göz dikenlerin tamamının da hakkından geldik.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendi milletinden umudunu kesenlerin, Türkiye’nin kutlu yürüyüşünü engellemek için sergiledikleri kepazeliklere rağmen, Cumhuriyetin 100. yılına coşku, gurur ve heyecanla girdiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.