Öne Çıkanlar türkiye çin ihracat gündem özel gündem özeti meme kanseri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Metina astım burgan bank kınama galatasaray

Muhalifler Yargıtay Kararını Bekleyecek

MHP'de muhalifler yargıtay'ın vereceği kararı bekleme konusunda anlaştı. Yarın 17.00'a kadar beklenen sonuç çıkarsa kurultay yapılacak. Ancak Yargıtay'dan beklenen karar çıkmazsa kurultay ertelenecek.

MHP Genel Başkan Adayları, Ankara 25. İcra Müdürlüğünce yapılan işlemlerin iptalini talep ettiklerini bildirerek, “Olağanüstü Kongremizi, kararın çıkmasına müteakip Çağrı heyetimizce belirlenecek bir tarihte yapılması değerlendirilmiştir” ifadesini kullandı.

MHP’li Genel Başkan Adayları, bugün gerçekleştirdikleri toplantıdan sonra Olağanüstü Kongre hakkında ortak bildiri yayımladılar. Koray Aydın, Meral Akşener, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ’ın imzaları bulunan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Gemerek Asliye Hukuk Mahkemesince hukuka aykırı şekilde verilen tedbir kararına ilişkin, Ankara 25. İcra Müdürlüğünce yapılan işlemlerin iptali talebi ile Ankara 3. İcra Mahkemesi nezdinde şikayette bulunulmuştur.

Bahse konu şikayetin 13 Mayıs Cuma günü mesai bitimine kadar kabulü halinde Milliyetçi Hareket Partisi Olağanüstü kongremiz daha önce belirlendiği şekliyle 15 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecektir.

Aksi halde, Yargıtay 18. Hukuk Dairesince kararın Mayıs ayı içerisinde verileceği netleşmiş olması sebebiyle, Olağanüstü Kongremizi, kararın çıkmasına müteakip Çağrı heyetimizce belirlenecek bir tarihte yapılması değerlendirilmiştir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.