Öne Çıkanlar ankara tsk chp konya diyarbakır deprem sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bodrum ırak pkk cumhurbaşkanı erdoğan

Muş: CHP’nin Türkiye’yi Yönetebilmesi İçin Daha Kırk Fırın Ekmek Yemesi Lazım

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, CHP’deki kurultay ve imza tartışmalarına ilişkin, “Kamuoyunun dikkatini çeken bir delege yarışı var burada, birisi bir rakam açıklıyor, öbürü başka bir rakam açıklıyor, bir delegeyi sayamıyorlar. Bir parti düşünün, ben Türkiye’yi yönetmeye hazırım ama aslında daha kendi içerisinde delegenin kaç tanesinin imza verdiğini sayamıyor, seçim sonuçlarını doğru dürüst takip edemiyor, dolayısıyla CHP’nin Türkiye’yi yönetebilmesi için daha kırk fırın ekmek yemesi lazım” dedi.

ANKA’ya yaptığı açıklamada CHP içerisindeki olağanüstü kurultay tartışmalarını değerlendiren Muş, şunları kaydetti:

“Orada enteresan gelişmeler var. Orada bir kere delege sayılamıyor şu an. Delegenin sayılması konusunda problem yaşıyor CHP. Tabii bu aslında iktidara talip bir partinin düştüğü içler acısı durumu gösteriyor. Tabii bu kongre süreci kendi gündemleridir. Bizim bununla alakalı bir yorum yapmamız, yorum yapmayız yani kendi süreçleridir, olağanüstü yaparlar, olağan yaparlar, iki ayda bir kongre yaparlar, buna biz bir şey söylemeyiz fakat tabii kamuoyunun dikkatini çeken bir delege yarışı var burada, birisi bir rakam açıklıyor, öbürü başka bir rakam açıklıyor, bir delegeyi sayamıyorlar, aynı şeyi seçim akşamı da yaşamıştık. Oyları saydık, sayıyoruz, sayacağız, saymak üzereyiz, meğerse sistemleri çalışmıyormuş, vatandaşın aklında sürekli bir kafa karışıklığı oluşturacak açıklamalar yaptılar. Bu şunu gösteriyor, bir parti düşünün, ben Türkiye’yi yönetmeye hazırım ama aslında daha kendi içerisinde delegenin kaç tanesinin imza verdiğini sayamıyor, seçim sonuçlarını doğru dürüst takip edemiyor, dolayısıyla CHP’nin Türkiye’yi yönetebilmesi için daha kırk fırın ekmek yemesi lazım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.