Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin bugünün gündemi kınama CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel Metina burgan bank dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu dolar

Nazlıaka: "Muhalefetin Güçlü Sesi Kamer Genç'i Saygıyla Anıyorum"
Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, " Muhalefetin güçlü sesi, Atatürk ilkelerinin yılmaz savunucusu  Kamer Genç'i vefatının 1. yılında saygıyla anıyorum." dedi.

Nazlıaka, Kamer Genç'in vefatının birinci yılı dolayısıyla sosyal medya üzerinden yayımladığı mesajda; "Muhalefetin güçlü sesi, Atatürk ilkelerinin yılmaz savunucusu  Kamer Genç'i vefatının 1. yılında saygıyla anıyorum. Güçlü muhalefet ruhu bizimle yaşayacak...
Bir yıl boyunca yolsuzluğa dikkat çekmek için elinde bu denizfeneri ile dolaşması, hazır cevaplığı, kürsü hakimiyeti, inançla ve inatla savunduğu değerlerle ve ilkelerle iktidarı dürtmesi... Çok özel bir insandı... unutmayacağız, unutturmayacağız.". dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.