Öne Çıkanlar ankara tsk chp konya deprem diyarbakır sgk bodrum ırak pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı erdoğan

Özdağ’dan Yeni Parti Yanıtı: Belirli İstişareler Yoğun Bir Şekilde Sürüyor

Gaziantep Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ, yeni parti kurma çalışmalarına ilişkin, “Belirli istişareler yoğun bir şekilde sürüyor ve sürmeye devam edecek” dedi.

Özdağ, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında soruları yanıtladı. Özdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki Adalet Yürüyüşü’ne katkısının olup olamayacağına ilişkin, “Bu adaletsizliğin hakim sürdüğü ortamda CHP Genel Başkanı tarafından başlatılan bu yürüyüşe ilk günde destek verdim ama keşke Sayın Kılıçdaroğlu, Ankara’dan İstanbul’a yürüyeceğine 16 Nisan akşamı Çukurambar’dan Mithatpaşa Caddesi’ne, CHP Genel Merkezi’nden Yüksek Seçim Kurulu’nun önüne yürüseydi diye de ekledim, hala aynı noktadayım” dedi.

“Parti kurma hazırlığı içerisinde olduğunuz yönünde haberler var, ne diyeceksiniz?” sorusuna ise Özdağ, “Bu konuyla ilgili basına açıklama yaptım tabii ki belirli istişareler yoğun bir şekilde sürüyor ve sürmeye devam edecek” yanıtını verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.