Öne Çıkanlar Covid19 Kovid19 ANTALYA Entübe Sayısı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu cumhurbaşkanı erdoğan istanbul Ağır hasta sayısı Entube hasta sayısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Sağlık Bakanı Fahrettin Koca COVID19 aşısı

Öztürk Yılmaz’dan Gündemi Sarsacak Açıklama!

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz 10 Kasım Atatürk’ü anma günü programı kapsamında Anıtkabir’i yanında bulunan heyet ve partililerle ziyaret ederek Atatürk’e dua etti.

10 Kasım Atatürk’ü anma günü programı kapsamında Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz ve beraberinde bulunan partililer Anıtkabir’i ziyaret etti.

ATATÜRK’ÜN FİKİRLERİNİ YENİLİK PARTİSİ’NDE YAŞATIYORUZ

Anıtkabir’de Atatürk’e dua eden Yenilik hileli oyun indir Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz ziyaret sonrasında açıklama yaptı. Açıklamasında hüzünlü olduğunu ama Atatürk’ün fikirlerini içinde barındırdığı için mutlu olduğunu dile getiren Yılmaz, “Atatürk’ün fikirlerini kaybetmeden yaşatıyoruz Yenilik Partisi içinde. Ben Türkiye’de bu ruh, inanç ve iman devam ettiği sürece kimsenin Türkiye’nin kılına zarar getiremeyeceğine inanıyorum.” dedi.

ATATÜRK’ÜN REJİMİNİ YIKMAK İÇİN GELDİLER

“Atatürk tabelalara T.C. ibaresini getirdi, bunlar kaldırdı. Atatürk andımızı okutmuştu, bunlar yasakladı.” Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, “Bütün tahribata rağmen Türkiye Cumhuriyeti yine ayakta durmaya devam ediyor. Yıkılan rejimimiz oldu ve diktatörlük rejimi geldi. Diktatörlüğün kuklaları var; kukla muhalefet ve diktatörümüz. Bunlar asla Atatürk’ün rejimini koruyamaz ve savunuculuğunu yapamazlar. Çünkü büyük bir kin ve nefretle Atatürk’ün rejimini yıkmak için geldiler. Ve çok büyük bir tahribat yaratarak gidecekler. Ben sizinle geçmiş dönemi değil, geleceği paylaşmak istiyorum.” İfadelerini kullandı.

EN BÜYÜK ZARARI ATATÜRK ROZETİ TAŞIYIP ONUN İSMİNİ DİLİNDEN DÜŞÜRMEYENLER VERDİ

Öte yandan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"Türkiye’de Atatürkçülüğe sadece sahte dinciler, din istismarcıları ve tarikatları siyaset için kullananlar zarar vermedi. Yine onlar kadar ve onlardan daha fazla yakasında Atatürk rozeti taşıyıp onun ismini dilinden düşürmeyen ama aslında ona ihanet edenler zarar verdi. 19 yıl Türkiye’nin bu noktaya gelmesini seyredenler zarar verdi.

Türkiye’nin altını oyanlar ve hesaplaşmak isteyenlerin önü kukla muhalefet sayesinde açılmıştır. Onlardan hiçbiri halkın içinde Anıtkabir’e gelip yürüyemiyorlar. Neden yürüyemiyorlar? Çünkü onların şak şakçıları gördüğünüz gibi hala aymazlık içinde hala gerçeği anlayamadan trollük yapıyorlar.

Kendi cehennemimizi kendimiz hazırlamayalım. Bu cennet vatan bu siyasi partilerin, kukla muhalefetin uşağı değildir. Bu cennet vatan hepimizin dedelerinin kanlarıyla kurtarılmıştır. Gelin gizli Atatürk düşmanlarına değil, bu ülkenin altını oyanlara değil, din ve mezhep istismarcılarına karşı Yenilik Partisi’ne destek verin. Türkiye’yi din, mezhep ve tarikat istismarcılığı ile yıkmak isteyenlerin karşısına Yenilik Partisi olarak birlikte karşı çıkalım ve mücadele edelim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.