Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk zam abd

“Sadece Mart Ayı İçinde 11 İlimizde 200 Bin Konutun İnşası İçin İlk Adımı Atıyoruz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesi Kahramanmaraş’ta yaptığı açıklamada “Sadece mart ayı içinde 11 ilimizde 200 bin konutun inşası için ilk adımı atıyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Az hasarlı, orta hasarlı, ağır hasarlı demeden bizler bütün bu inşaatları sıfırdan ele almak suretiyle yeniden inşa ve ihya edecek, Kahramanmaraş’ı Kahramanmaraş olarak bütün mağdur, mazlum depremzede kardeşlerimize inşallah teslim edeceğiz." dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte Kahramanmaraş’ta, depremlerden etkilenen bölgeleri ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Karacasu Konteyner kenti ziyareti sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kalıcı konutlarla ilgili somut adımları atma aşamasına geldik. Kahramanmaraş’ta Mart ayı içinde 45 bin 67 konutun temelini atarak inşallah inşasına başlıyoruz. Sadece Mart ayı içinde 11 ilimizde 200 bin konutun inşası için ilk adımı atıyoruz. Takip eden aylarda bu rakamı Maraş’la birlikte deprem bölgesinin tamamında ne kadar olması gerekiyorsa o seviyeye kadar çıkartacağız. İnşallah bir yıla kadar tamamı gerçekleşecek olan bu inşa ve ihya hareketimizi ben inanıyorum ki bundan önce geçirdiğimiz deprem afetlerinde nasıl gerçekleştirdiysek burada da gerçekleştireceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.