Öne Çıkanlar türkiye galatasaray ihracat çin gündem özeti bugünün gündemi kınama dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Metina burgan bank

Sağlık Bakanı Akdağ, Gurbetçi Vatandaşı Misafir Etti

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, geçen yıl Almanya’da tanıştığı işçi emeklisi Mehmet Karaca’yı Bakanlıkta misafir etti.
 
Geçen yıl Almanya ziyaretinde Hannover de bir düğünde tanıştığı Mehmet Karaca'yı Bakanlığa Ankara’ya davet etmişti. Emekli Mehmet Karaca yaklaşık bir yıl sonra davete icabet etti. Bakanlıkta makam odasında gerçekleşen buluşma samimi diyaloglara sahne oldu. Bakanın kendisini çok güzel ağırladığını dile getiren Mehmet Karaca bu samimi karşılamadan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.


 
Türkiye’deki hizmetlerinden dolayı Sağlık Bakanına teşekkür eden Karaca “Yıllardır ülkemize geldiğimizde sadece SSK hastanelerine gidebiliyorduk, çok çile çekiyorduk. Şimdi istediğimiz hastaneye gidip en iyi şekilde tedavi olabiliyoruz. İlacımızı istediğimiz eczaneden alabiliyoruz. Sağlık Bakanından ve emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi. Bakanın kartını aldığını ve tekrar ziyaret edeceğini belirten Karaca Almanya’dan Bakana selam getirdim Onun selamını da Almanya’daki tüm dostlara götürüyorum. ifadelerini kullandı.
 
15 Temmuz hain darbe girişimine de değinen Mehmet Karaca, o gece Türkiye’de Ankara’da olduğunu anımsatarak “Ankara’da tüm olaylara şahitlik ettim. Uçakların bombardımanını gözlerimle gördüm. Çok şükür ülkemiz bu badireyi atlattı. Dünyanın her yerinden Türkler bu hain girişime lanet okudu. Allah, devletimize, milletimize, bayrağımıza zeval vermesin” şeklinde konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.