Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk dsp suriye yılbaşı terörist Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Wang Wenbin Çin Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Zhao Lijian Koronavirüs Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan

"Sistemi Erdoğan İçin Değil, Her Doğan İçin Değiştiriyoruz"

Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişikliğini neden istediklerine ilişkin “Biz kendimiz için değil, Erdoğan için değil, her doğan için değiştiriyoruz. Biz, gelecek nesiller için değiştiriyoruz. Biz çocuklarımız, torunlarımız için bu değişikliği istiyoruz” dedi.

Başbakan Yıldırım, Sinop Uğur Mumcu Meydanında düzenlenen mitingde konuştu. Anayasa değişikliğine ilişkin, “Zaten güçlüsünüz, neden sistemi değiştiriyorsunuz, bırakın olduğu gibi kalsın” dendiğini hatırlatan Yıldırım, “Biz kendimiz için değil, Erdoğan için değil, her doğan için değiştiriyoruz. Biz, gelecek nesiller için değiştiriyoruz. Biz çocuklarımız, torunlarımız için bu değişikliği istiyoruz” şeklinde konuştu.

-“BUNLAR BU ARA HDP İLE ÇOK SIKI FIKILAR YA, EŞBAŞKANLIĞA KAFAYI TAKMIŞLAR”-

Başbakan Yıldırım, konuşmasında özetle şunları söyledi:

“Tek adam teranesi tutturmuş gidiyorlar. Allah aşkına soruyorum, siz mahallelerde iki muhtar mı seçiyorsunuz? Bunlar istiyor, bir tane yetmez, iki tane muhtar seçin. Şimdi Sinop’ta bir belediye başkanı var, yetmez iki tane seçelim diyorlar. Bunlar bu ara HDP ile çok sıkı fıkılar ya, eşbaşkanlığa kafayı takmışlar. Onlar da hayır grubundan, HDP de hayır grubundan. Memlekete bunlardan zerre kadar hayır gelmez. İstiyorsanız eşbaşkan seçin. Kılıçdaroğlu, madem başa çıkamıyor, 7 seçime girmiş 7’sini de kaybetmiş, yerinde durmaya devam ediyor. Yorulduysa yanına bir yedek genel başkan daha seçsin. Bizim bir itirazımız olur mu? Olmaz.

-“TERÖRLE MÜCADELEDE İŞİN SONUNA GELDİK”-

Terörle mücadelede işin sonuna geldik. FETO’nun inine girdik, hiç müsamaha göstermeden mücadelemiz devam edecek. Teröristbaşı Feto gelecek, hesap verecek. Bölücü örgütle de mücadelemiz aynı şekilde devam edecek.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.