Öne Çıkanlar ırak fetö TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi spk pkk Şahinbey Millet Camisi ve Külliyesi Indie rock ICBC) Asena ING Türkiye Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Yücel Ölçer Şükrü Çin

“Sonuçlar Kesinleşinceye Kadar Milletimizin İradesini Korumaya Devam!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, oy verme işleminin tamamlanmasının ardından yaptığı açıklamada; "Değerli dava ve yol arkadaşlarım... Oy verme işlemi ülkemiz genelinde, hamdolsun, demokrasimize yakışır bir şekilde tamamlandı. Şimdi, her zaman olduğu gibi sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkma vakti. Sonuçlar kesinleşinceye kadar milletimizin iradesini korumaya devam!.." dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı paylaşımda; "Değerli dava ve yol arkadaşlarım... Oy verme işlemi ülkemiz genelinde, hamdolsun, demokrasimize yakışır bir şekilde tamamlandı. Şimdi, her zaman olduğu gibi sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkma vakti. Sonuçlar kesinleşinceye kadar milletimizin iradesini korumaya devam!.." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.