Öne Çıkanlar ankara tsk chp konya diyarbakır deprem sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bodrum ırak pkk cumhurbaşkanı erdoğan

“Şûramızın Türkiye’nin Yeşil Kalkınma Devrimi’ne En Güzel Şekilde Hizmet Etmesini Umuyorum”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İklim Şurası'nda yaptığı açıklamada; 'Yeşil Kalkınma’nın Lider Ülkesi Türkiye' hedefine giden kapıları sonuna kadar açan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve İklim Şurası'na katkı sunan herkese şükranlarımı sunuyorum. Şûramızın Türkiye’nin Yeşil Kalkınma Devrimi’ne en güzel şekilde hizmet etmesini umuyorum." dedi. 

Bakan Kurum yaptığı açıklamada; "İklim Değişikliğiyle mücadelemize dair geliştireceğimiz yeni politikalarımıza, strateji ve eylem planlarımıza yol gösterecek Türkiye’nin ilk İklim Şûrası’nın; ülkemiz, milletimiz, doğamız ve tüm insanlık için hayırlı olmasını diliyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadeleriyle daha adil bir dünyanın mümkün olduğuna inanıyoruz. Bu şuurla sadece 85 milyon vatandaşımızın değil, yeryüzünün neresinde iklim değişikliğinin olumsuz etkilerinden mağduriyet yaşayan varsa onların da sesini duyurmaya devam edeceğiz.

'Yeşil Kalkınma’nın Lider Ülkesi Türkiye' hedefine giden kapıları sonuna kadar açan Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan 'a ve #İklimŞurası'na katkı sunan herkese şükranlarımı sunuyorum. Şûramızın Türkiye’nin Yeşil Kalkınma Devrimi’ne en güzel şekilde hizmet etmesini umuyorum." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.