Öne Çıkanlar Klima çarpması tzob verileri çimsa 2016 yılının ilk yarısında ne kadar kar elde ettii hangi ağrı kesiciler erkeklerin hemen çocuk sahibi olmasını engelliyor 23 temmuz gündemi alman dışişlerş bakanlığından uyarı video emniyet teşkilatı gündemde neler var gündem özel turizm meme kanseri

TBMM Çalışma Takvimi Uzatıldı

Meclis çalışmalarını uzatacak. 19 Ağustos’ta çalışmalarına ara vermesi beklenen Meclis'in çalışma takvimi uzatıldı. AK Parti Meclis’i hafta sonu ve Pazartesi de çalıştırmayı planlıyor. Hakkari ve Şırnak illerinin ilçe olmasını öngören kanun düzenlemesi muhalefetin engeline takıldı. AK Parti, bu illerin ilçe yapılması konusunda muhalefeti ikna etmeye çalışacak.

Meclis bu hafta çalışmalarını tamamlayarak, Kurban Bayramı sonrasına kadar tatil ocaktı ancak, Hakkari ile Şırnak illerinin ilçe olmasını öngören torba kanunun tasarısı muhalefet partilerinin engeline takıldı.  Bugün TBMM Genel Kurulu’nda görüşülmesi planlanan ve içerisinde Hakkari ile Şırnak’ın ilçe, Yüksekova ile Cizre’nin ise il olmasını öngören torba kanun tasarına CHP ve MHP’nin itirazları var. AK Parti, görüşmelerin uzayacağını düşünerek, torba kanun tasarının yasalaşması için Meclis çalışma takvimin uzatma kararı aldı. Muhalefetle uzlaşma yollarını arayacak olan AK Parti, Meclis’i hafta sonu dahil Pazartesi de çalıştırmayı planlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.