TİP'li Kadıgil: Meclis'te Neden Sabaha Kadar Çalışıyoruz?

ANKARA (ANKA) - CHP Milletvekili olduğu dönemde "Hayatta hiçbir şeyden tiksinmedim 'şehitler ölmez vatan bölünmez' sözünden tiksindiğim kadar" şeklindeki açıklamasıyla vatandaşın tepkisini çeken yeni TİP'li Milletvekili Seda Kadıgil, TBMM'deki çalışmaların sabaha kadar sürmesine tepki gösterdi.



TBMM Anayasa Komisyonu'ndaki kanun teklifi görüşmelerinin geç saatlere uzaması muhalefet milletvekillerinin tepkisine neden oldu. TBMM Anayasa Komisyonu'nda, kanun teklifi görüşmelerinin geç saatlere kalması, muhalefet milletvekillerinin tepkisine neden oldu.

Eski CHP, yeni TİP'li İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil "Niye sabaha kadar çalışıyoruz, neyi geçirmeye çalışıyoruz, neden bu kadar acele ediyorsunuz, niye muhalefeti dinlemiyorsunuz? Onun için gece sabahlara kadar çalışıyorsunuz" dedi.

Anayasa Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt TİP'liye tepki gösterince, CHP ve HDP'li milletvekilleri de bu kez Beyazıt'a karşı çıktı. Muhalefetin toplantıyı kesme stratejisi başarılı olunca toplantıya ara verildi.

-"GİT YAT!"

Tartışma sosyal medyaya yansıyınca bazı kullanıcılar Seda Kadıgil'e "Git yat!" şeklinde tepki gösterdiler.

-"EZAN AĞZIMA AĞZIMA OKUNUYOR" DEMİŞTİ

Eski CHP milletvekili yeni TİP'li Kadıgil daha önce sosyal medyada paylaştığı "O ezanları ki şehadetleri dinin temeli ama BENİM yurdumun üstünde ebedi inlemesin artık neolur yaa! Resmen ağzıma ağzıma okunuyor her sabah!", "Hayatta hiçbir laftan tiksinmedim 'şehitler ölmez vatan bölünmez'den tiksindiğim kadar", "Kapıda oynayan çocuklardan rahatsız olunca kızgın yağ dökem mi üstlerine? Ya da uykumdan uyandıran ezan için camiyi basın imam mı kesem?" şeklindeki tvitleriyle büyük tepki çekmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.