Öne Çıkanlar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hatay vakıfbank ihracat Maske filistin Kudüs vodafone binali yıldırım trump chp niğde milletvekili ömer fethi gürer merkez bankası

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Artuklu Üniversitesi'nde düzenlenen Kardeşlik Buluşmaları Mardin Konferansı'nda konuştu, Davutoğlu, "2016 birliğimizin beraberliğimizin, Mardin'in birleştirici ruhunun hâkim olduğu bir yıl olsun" dedi. 

Yaptığı kouşmada birlik mesajı veren Davutoğlu, ” Moğol ruhu gibi, Haçlı yaklaşımı gibi, sömürgeci anlayış gibi, son kalemizi yıkmak isteyenlere, millet olarak bizim aramıza nifak sokmak isteyenlere karşı konuşacağımız tek dil, milletin birliği ve beraberliği dilidir. Eğer milletin birliği ve beraberliği, bu son kalenin mevcudiyetine yönelik bir tehdit söz konusu olursa yüreğimiz ne kadar muhabbetle doluysa, bileğimiz de o kadar kudretle bezenmiş ve bilenmiştir" şeklinde konuştu.

"Bakanlar Kurulu olarak tam bir sosyal seferberlik ilan ediyoruz"

Başbakan Davutoğlu, Bakanlar Kurulu olarak tam bir sosyal seferberlik ilan ettiklerinin altını çizerek sözlerini şöyle sonlandırdı:

"Bütün yaralar sarılacak. Allah'ın izniyle bu milletin, ola ki yerinden göç etmek durumunda kalmış her bir ferdinin yarasını sarar, gözyaşlarını dindirir, bağrımıza basar, geleceğe onları en iyi şekilde hazırlarız"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.