Öne Çıkanlar ırak fetö TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi spk pkk Şahinbey Millet Camisi ve Külliyesi Indie rock ICBC) Asena ING Türkiye Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Yücel Ölçer Şükrü Çin

Bakan Koca, İllere Göre Vaka Sayılarını Gösteren Haritayı Yayınladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Son hafta (10-16 Nisan) tarihleri arasında 100.000 nüfusa karşılık gelen vaka görünme oranı en çok artan illeri gösteren insidans haritasını yayınladı.

Haftalık verilere göre; Şırnak, Siirt, Van, Şanlıurfa ve Hakkari 100 bin kişide en az Kovid-19 vakası görülen iller oldu.  

Sosyal medya hesabından san hafta vaka sayılarının en fazla artış gösteren ve azalan illeri açıklayan Bakan Koca, "İllerimizde bir haftada 100.000 nüfusa karşılık gelen vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini bulabilirsiniz. Kısıtlama ve tedbirler artış hızını düşürmeye başladı. Bu düşüşü hızlı ve kalıcı hale getirmek için birlik olalım." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.