Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti Türk Ekonomi Bankası ihracat çin kınama Prof. Dr. Nevzat Tarhan bugünün gündemi Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel tüpraş

Bakan Koca: "Koronavirüsle Mücadelemizde İlk Kez Bir Hastamı Kaybettim”

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca; "Koronavirüsle mücadelemizde ilk kez bir hastamı kaybettim. Toplumu temsilen onun en yakın takip eden kişilerdenim. Kendisi 89 yaşında idi. Virüsü Çin temaslı bir çalışanından aldı." dedi. 

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Koronavirüs vakası ile ilgili son gelişmeleri paylaştı. 

Bakan Koca yaptığı basın toplantısında; "Bu gece sizi ve bütün halkımızı gerçekten üzen bir haberi aynı üzüntüyü hissederek bildirecem. Bu cümleyi bu toplumun sağlık bakanı olarak ta bir hekim olarak ta kurmak istiyorum. Koronavirüsle mücadelemizde ilk kez bir hastamı kaybettim. Toplumu temsilen onun en yakın takip eden kişilerdenim. Kendisi 89 yaşında idi. Virüsü Çin temaslı bir çalışanından aldı. il kaybımız olan beyefendiye Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesinin üzüntüsü hepimizin üzüntüsüdür. Kendilerine sabır diliyorum. Hepimiz bu ölümü metanetle karşılamalıyız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.