Öne Çıkanlar çin türkiye İsrail terörist almanya diyarbakır istanbul Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Dantel bahçeli cumhurbaşkanı çukurova belediyesi

Bakan Koca: "Sağlık Personelimizin Ek Ödemeleri 3 Aylık Zaman Diliminde Yüzde 100 Olacak”

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, " Bu dönemde sağlık personelinin ek ödemelerini iyileştirme çabası içindeyiz. İnsan kaynağımızın yeterliliği konusunda neredeyse bir güvence değerinde kadromuza 32 bin personel dahil ediyoruz. Bu süreçte çalışan sağlık personelimizin ek ödemelerinin 3 aylık zaman diliminde tavan yüzde 100 onanında olacak.” dedi.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısının ardından Koronavirüs ile ilgili son gelişmeler ve aldığımız yeni tedbirlere ilişkin basın açıklamasında bulundu. 

Koronavirüs’ün dünyada ortaya çıktığı günden bu yana yaklaşık olarak 104 gün geçtiğini belirten Bakan Koca, "Ülkemizde ilk vaka 10 mart’ta görüldü. Süreci yakından izliyorsunuz. Dün akşam saatlerinde bugüne dek tespit edilen vaka sayısını açıkladım. Son 24 saat bilgisini verdim. Şüphelilerin takibinde Testlerin hızla yapılmasında tanı konan hastaların izole edilip tetavi altına alınmasında çok titiz davranıyoruz. " dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.