Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk zam abd

Gül Ergi'ye Türk Böbrek Vakfı'dan Başarı Plaketi

Türk Böbrek Vakfı, eskiyen hemodiyaliz cihazlarının yenilenmesi amacıyla önceki gün Fairmont Quasar'da bir davet düzenledi. Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk, TBV Yönetim Kurulu Üyesi Seval Ermiş ve Ahmet Ermiş Diyaliz Merkezi Sosyal Komite üyelerinin evsahipliği yaptığı davette vakıf gönüllüleri bir araya geldi.

Ayta Sözeri'nin sahneye çıktığı geceye; Aylin Yılmaz, Hayat Cengiz, Esin Demirören, Sevil Aslan, Öznur Yakın, Fatih Ürek, Selda Topal, Figen- Hayati Babaoğlu, Zülal Tatlıcı, Selvi Serttaş, Özlem Yıldız ve Ayşe Azizoğlu gibi çok sayıda isim katıldı.Gece Ayta Sözeri'nin sahne performansıyla devam etti.

Gecede Gül Ergi'ye başarı plaketi verildi.Ayrıca Türk Böbrek Vakfı mütevelli heyetine dahil edilip,bundan sonraki çalışmaları içinde başarılar dilendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.