Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin Prof. Dr. Nevzat Tarhan bugünün gündemi kınama Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel tüpraş Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Sağlık Bakanlığı'ndan Op. Dr. Serkan Yarimoglu'nun Bıçaklanmasına Kınama!

Sağlık Bakanlığı Bugün Iğdır Devlet Hastenesi'nde bıçaklı saldırıya uğrayan Üroloji Uzmanı Op. Dr. Serkan Yarimoglu'nun durumu ve alınan tedbirler hakkında bir açıklama yayımladı. Bakanlık ayrıca Menfur saldırıyı gerçekleştiren şahsın yakalandığını ve adli işlemlerin başlatıldığını bildirdi. 

Bakanlık,  Op. Dr. Serkan Yarimoglu'nun durumu ile ilgili yaptığı açıklamada; "28 Eylül 2017 tarihinde (bugün), Iğdır Devlet Hastanesinde görevli Üroloji Uzmanı Op. Dr. Serkan Yarimoglu bir hasta tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır.  Göğüs ve batın bölgesinden yaralanan hekimimize kalp damar cerrahi ve genel cerrahi uzmanlarımız derhal müdahale etmiştir. Yapılacak ameliyat sonrası olası ihtiyaç durumuna binaen hava ambulansımız hazır bekletilmektedir. Yine tedbiren Erzurum Atatürk Üniversitesi Hastanesi KVC Yoğun Bakım Ünitesinde gerekli hazırlıklar yapılmıştır.

Menfur saldırıyı gerçekleştiren şahıs yakalanmış ve adli işlemler başlatılmıştır.

Sayın Bakanımız Ahmet Demircan saldırıya uğrayan hekimimizin sağlık durumunu ve olayı bizzat takip etmektedir. Bu çirkin saldırıyı kınıyor; saldırıya uğrayan hekimimize acil şifalar diliyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.