SGK Sağlık Hizmet Sunucularının Haziran Dönemi Teslim Tarihini Uzattı

Sosyal Güvenlik Kurumu, sağlık hizmeti sunucularının Haziran dönemi faturalarının son teslim tarihinin Ramazan Bayramı nedeniyle uzatıldığını açıkladı.
Sosyal Güvenlik Kurumu, sağlık hizmeti sunucularının Haziran dönemi faturalarının son teslim tarihinin 15 Temmuz’dan 22 Temmuz’a uzatıldığını açıkladı.
SGK, sağlık kurumlarının ve eczanelerin ayın birinci günü ile son günü arasında düzenlediği fatura ve reçetelerin teslim tarihinin, Temmuz ayı için, Ramazan Bayramı tatili nedeniyle uzatıldığını bildirdi.
SGK’dan yapılan yazılı açıklamada, “Bakanlar Kurulu kararıyla uzatılan 2016 Ramazan Bayramı tatili nedeniyle sağlık hizmeti sunucuları için oluşabilecek aksaklıkları önlemek için Haziran dönemi faturalarının son teslim tarihi olan 15 Temmuz 2016 tarihi 22 Temmuz 2016 tarihi mesai bitimine kadar uzatılmıştır” denildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.