Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk suriye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan dsp Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yılbaşı tüketici güven endeksi hatay terörist PUBG MOBILE

16 Aralık'ta Vizyonda Yer Alacak Yeni Filmler

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 16 Aralık Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water), Ajan Kedi (Marnie’s World), Şeytanın Kızı (The Harbinger) ve Öğle Güneşinde Yıldızlar (Stars at Noon) filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Aksiyondan drama, korkudan animasyona önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water), Ajan Kedi (Marnie’s World), Şeytanın Kızı (The Harbinger) ve Öğle Güneşinde Yıldızlar (Stars at Noon) filmlerinin vizyona gireceği 16 Aralık Cuma gününün vizyon programı ve detayları www.paribucineverse.com üzerinden takip edilebiliyor.

16 Aralık Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

 

Ünlü yönetmen James Cameron’un efsane filmi Avatar’ın devam filmi olan Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water), ilk filmde yaşanan olayların birkaç yıl sonrasını anlatıyor. Pandora’da kendi ailelerini kurmuş olan Jake ve Neytiri evlerini terk etmek zorunda kalıyorlar. Bu yüzden ikili su yüzeyi ve altı olmak üzere Pandora’nın dışındaki yerleri keşfetmeye başlıyorlar.

Hem çocukların hem de animasyon tutkunlarının beğenisini kazanacak Ajan Kedi (Marnie’s World), şımarık, masum ve tombul bir ev kedisi olan Marnie’nin hikayesini anlatıyor. Sunshine hanesinde aile evinden dışarı hiç çıkmadan rahat ve pohpohlandığı bir hayat yaşayan Marnie, sahibi Rosalinde’in düzenbaz kardeşi Paul tarafından da aklı çelinince, kendisini bilmediği bir dünyanın içerisinde buluyor. Tek başına atıldığı bu macerada ona, korkak bir köpek, nevrotik bir horoz ve bir eşek eşlik ediyor.

Yönetmenliğini Will Klipstine’nin yaptığı yabancı korku filmi Şeytanın Kızı (The Harbinger), Daniel ve Theresa Snyder çiftinin sorunlu kızları Rosalie ile beraber küçük bir kasabaya taşınmasını konu ediniyor. Snyder çifti, kasabaya taşındıktan kısa bir süre sonra başlayan kasaba sakinlerinin gizemli ölümlerinden, kızlarının sorumlu olduğunu düşünüyor. Kötü bir şeyin onları takip etmesinden korkarak kızlarını kurtarmak için gereken her şeyi yapıyorlar.

Claire Denis’in yönetmen koltuğunda oturduğu Öğle Güneşinde Yıldızlar (Stars at Noon), izleyicilere Nikaragua’da geçen tutku ve heyecan dolu romantik bir aksiyon vadediyor. Şair ve yazar Denis Johnson’ın iç savaş sırasında Nikaragua’daki deneyimlerini anlattığı aynı adlı romanını günümüze uyarlayan filmin oyuncu kadrosunda Margaret Qualley, BennySafdie ve Joe Alwyn bulunuyor. Film, 1984 yılında Nikaragua Devrimi’nin ortasında, yalanlar ve komplolar kasırgasına yakalanan iki aşığın ülkeden kaçmak için birbirine güvenmek zorunda kalmalarını konu ediniyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.