Öne Çıkanlar çin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Dantel İsrail diyarbakır istanbul terörist cumhurbaşkanı erdoğan türkiye Alexandra Frantti Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall

Geçtiğimiz Yıl Yarışmadaydı Bu Yıl Jüri Koltuğunda

Yazıp yönettiği kısa filmi Nerdesin Aşkım? ile geçtiğimiz yıl Atlas Awards, Boston Film Festivali’nden ödül ile dönen yönetmen Merve Gezen bu yıl festivalin jürisi oldu.

Dünyanın dört bir tarafından seçilen 50 eserin yer aldığı festivalde, geçtiğimiz yıl Nerdesin Aşkım? isimli kısa filmi ile jüriden İnsan Hakları Ödülü alan Gezen, bu yıl 15-31 Ocak tarihleri arasında düzenlenen festivale “Kısa Film” jürisi olarak gidiyor.     
           
Atlas Ödülleri Uluslararası Film Festivali, dünyadaki tanınmış ve yeni çıkan film yapımcıları tarafından çekilen bağımsız filmleri ve bu yapımcıların keşfedilmesine olanak saylayan çevrimiçi bir platform sunuyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.