Öne Çıkanlar çin diyarbakır istanbul Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Dantel İsrail terörist türkiye cumhurbaşkanı erdoğan Alexandra Frantti Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall

Mahsun Kırmızıgül'ün Vezir Parmağı’nın Hüsranı

 Mahsun Kırmızıgül’ün komedi tarzındaki  “Vezir Parmağı” filmi, 3 günde 242 bin kişi tarafından izlenerek hayal kırıklığı yarattı.

 Kırmızıgül'ün son filmi Vezir Parmağı gişede hüsran yaşadı. 400 salonda gösterime giren filmi ilk hafta sonunda 242 bin kişi tarafından izlendi.

Beyaz Melek,  Güneşi Gördüm,  New York'ta Beş Minare ve  Mucize gibi filmleriyle dram ağırlıklı yapımlara imza atan  Kırmızıgül, yeni filmi Vezir Parmağı ile bu kez komedi yönü de olan bir yapıma imza attı ama gişede hüsran yaşadı.

Gülben Ergen'i de yıllar sonra sinemaya döndüren iddialı yapım Box Office Turkey verilerine göre ilk üç günde 242 bin seyirciye ulaşabildi.

Film haftanın en çok izlenenleri listesinde,  Ata Demirer'in “Olanlar Oldu”su ve çizgi animasyon filmi Moano'nun ardından ancak üçüncü olabildi.

Filmin yönetmenliğini ve senaryosunu Mahsun Kırmızıgül üstlenirken filmin yapımcılığı ise Boyut Film'e ait. Oldukça kalabalık bir oyuncu kadrosunun yer aldığı yapımda başrol yine Mahsun Kırmızıgül'e aitken, kendisine Ali Sürmeli, Selim Bayraktar, Peker Açıkalın, Orçun Kaptan, Levent Sülün, Rana Cabbar, Metin Yıldız, Talat Bulut, Altan Erkekli, Cihat Tamer, Nuri Alço ,Muhammed Cangören, Hayrettin Karaoğuz, Yasemin Yalçın, Gülben Ergen, Ece Uslu, Derya Şensoy, Meral Çetinkaya, Aydan Burhan, Güner Özkul Fatoş Seymen,Suna Selen ve Defne Yalnız'dan oluşan oldukça kalabalık bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.