Öne Çıkanlar ankara deprem tsk chp diyarbakır konya sgk bodrum ırak pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı erdoğan

Akbank'tan Konut Kredisi Faizlerinde İndirim

Akbank konut kredisi faiz oranlarında yaptığı indirime ek olarak ilk evini alacaklara özel 500 TL’ye kadar Chip Para verecek.

Akbank tüm vadelerde konut kredisi faiz oranlarında indirime gitti. Akbank’tan yapılan açıklamaya göre banka iki yıla kadar olan vadelerde konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0,90’a indirdi. İki yılın üzerindeki vadelerde beş yıla kadar yüzde 0,93, yedi yıla kadar yüzde 0,95 ve yedi yılın üzerinde yüzde 0,97 faiz oranı uygulanacak.

Akbank 31 Aralık’a kadar alacağı krediyle ilk kez ev sahibi olacak müşterilerine 500 TL’ye kadar chippara kampanyası başlattığını da duyurdu. Kampanya kapsamında ilk ev için kullanılan kredilere özel olarak, kredi tutarının binde 5’i oranında ve 500 TL ile sınırlı olmak üzere müşterilerin Akbank kartlarına chip para yüklenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.