Öne Çıkanlar çin türkiye Dantel İsrail terörist almanya bahçeli diyarbakır istanbul Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cumhurbaşkanı başbakan binali yıldırım

Akbank Yatırım Hizmetleri Artık Mobilde

Akbank Yatırım Hizmetleri, bir ilke daha imza atarak müşterilerine mobilden de hizmet vermeye başlıyor. Akbank, Yatırım Hizmetleri ile yatırımcılara risk profillerini belirleme ve yatırım danışmanlarıyla görüntülü görüşebilme imkanı sağlıyor.

Akbank Yatırım Hizmetleri’nin mobile taşınması hakkında bir açıklama yapan Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu, “Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, Ak Portföy tarafından hazırlanan” Akbank Robo Danışmanlık” ile yepyeni bir hizmet modelini bireysel müşterilerimizle buluşturuyoruz” dedi.

“Akbank Robo Danışmanlığı” oluştururken müşterilere sadece en iyi hizmeti vermeyi değil, aynı zamanda uzun vadedeki yatırım alışkanlıklarını değiştirmeyi hedeflediklerini belirten İsfendiyaroğlu, “Tüm bu süreci “Mobilin Bankası Akbank” vizyonumuzla mobile taşıdık ve müşterilerimizin tek noktadan hızlı ve güvenli bir şekilde yatırımlarını yönlendirmelerini sağladık. Aynı zamanda kişisel yatırım tavsiyelerine ihtiyaç duyan ve yatırım danışmanlığı hizmeti almak isteyen müşterilerimize de ‘Akbank Direkt’ uygulaması üzerinden yatırım danışmanı ile görüntülü görüşme olanağı sunmaya başladık. Akbank Yatırım Hizmetleri bundan böyle, 2015 yılında yüzde 136 büyüme ile mobilden hizmet alan dijital kullanıcı sayısını globalde en hızlı artıran uygulamalardan biri olan Akbank Direkt üzerinden daha da ulaşılabilir oldu.” dedi

Konuyla ilgili olarak Akportföy Genel Müdürü Alp Keler ise, “Ak Portföy, yatırım ve emeklilik fonlarının yönetimi ile özel portföy yönetimi konularında uzun yıllara dayanan deneyimi ile, köklü bir yatırım felsefesi ve kapsamlı yatırım süreçlerine sahip bir kurum. Akbank Yatırım Hizmetleri’nin en önemli bileşenleri olan yatırımcı profillendirmesi, buna uygun stratejik varlık dağılımının oluşturulması ve Türkiye’nin ilk robo danışmanlık bazlı dinamik yatırım yönetimi ürünü olan Portföy Fikirleri ’nin altyapısı Ak Portföy tarafından titizlikle hazırladı” dedi.

Keler ayrıca, “Portföy Fikirleri temel anlamda sadece büyük tasarruf sahiplerinin ulaşabildiği özel portföy yönetimine benzer bir yapının çok sayıda tasarruf sahibinin hizmetine sunulmasına da olanak sağlıyor” dedi.

Ak Yatırım Genel Müdürü Mert Erdoğmuş ise “ Müşterilerimize uzman yatırım danışmanlarımız aracılığıyla, ödüllü araştırma ekibimizin hazırladığı raporları kullanarak, kişiye özel ürünler sunuyoruz” dedi.

Erdoğmuş, sermaye piyasası kanunun değişimi ve Borsa İstanbul’un yenilikleriyle yatırım ihtiyaçlarinin farklılaşacağını ön gördüklerini belirterek, “Müşterilerimiz yerindelik ve uygunluk testlerini Akbank Direkt üzerinden gerçekleştirebiliyoruz. Artık mobil uygulama üzerinden de müşterilerimiz ilgili testleri gerçekleştirmek suretiyle, varlık önerilerini takip edebilir ve yatırım danışmanlarımız ile görüntülü görüşebilirler. Yatırım danışmanlarımız ile görüntülü görüşmenin sağlanması, dünyanın en iyi mobil bankası olduğumuzun da bir göstergesi. Tüm bu gelişmelerin yanında doğru bilginin hızlı ve direkt servis edilmesi gittikçe önem kazanıyor. Bu kapsamda ödüllü araştırma ekibimizin hazırladığı raporlar, analizler, yorumlar, dijital kanallar ve şubeler aracılığıyla müşterilerimizin yatırımlarına yön vermenin gururunu yaşıyor, teknolojik yenilikleri hayata geçirerek sermaye piyasalarında konusunda uzman kadromuzla sürdürülebilir basariyi hedefliyoruz” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.