Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk dsp suriye yılbaşı terörist Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Wang Wenbin Çin Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Zhao Lijian Koronavirüs Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan

Akbank’ın Sendikasyonu Yeni Katılımlarla  605 milyon Dolar’a Yükseldi

Akbank, Nisan 2020 sendikasyonu ile Türkiye ekonomisine sağladığı kaynağı, yeni katılımlarla yaklaşık 605 milyon Dolar’a yükseltti. 2 Nisan’da KAP açıklamasıyla piyasalara duyurulan 560 milyon Dolar tutarındaki sendikasyon kredisi yeni bankaların katılımıyla daha da arttı.

Sendikasyon işlemine yenilikçi bir yaklaşımla sektörde “akordiyon” olarak bilinen bir özellik katan Akbank, çalışma saati kısıtı nedeniyle işleme katılmaya geç kalan bankaların da sendikasyona mevcut şartlarıyla dahil olmasına imkan tanıdı. Piyasalarda yaşanan dalgalanmalara rağmen başlangıçta 600 milyon Dolar olarak hedeflenen sendikasyon, 15 ülkeden 29 bankanın katılımıyla  605 milyon Dolar’a yükseldi.

72 yıldır istikrarlı ve şeffaf yönetimi, uluslararası standartlardaki bankacılık anlayışı, güçlü bilançosu ve uluslararası standartların üstündeki dijital altyapısı ile hizmet veren Akbank, bu süreçte de ülke ekonomisini desteklemeye devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.