Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Nevruz Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan fetö Sosyal Güvenlik Kurumu Settar Tanrıöğen taburcu oldu mu doğal kan yerine kullanılabilecek yapay kan türk öğrenciler suriye

Albaraka Türk Dünya Saati’ne Destek   İçin Işıkları Kapatıyor

Sürdürülebilirlik alanında sektörün lider bankası olmaya devam eden Albaraka Türk, WWF’nin iklim krizine dikkat çekmek için bu akşam 20.30-21:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek sembolik ışık kapatma çağrısına katılma kararı aldı. Albaraka Türk, WWF’in 2007 yılından beri düzenlediği “Dünya Saati” etkinliği kapsamında, bu akşam genel müdürlük binasındaki ışıkları kapatarak çağrıya destek verecek. 

 

Katılım Bankacılığı sektörünün öncüsü Albaraka Türk, sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında; risklere karşı dirençli, gezegene ve tüm canlılara karşı saygılı, çevrenin ve doğal yaşamın korunması için yeni adımlar atmaya ve işbirliklerine devam ediyor. 

Bu kapsamda, Albaraka Türk bu yıl WWF’in (Dünya Doğayı Koruma Vakfı) doğal alanların ve türlerin yok oluşuna, iklim krizine dikkat çekmek için her yıl mart ayının son cumartesi günü dünya kamuoyuna çağrıda bulunduğu küresel bir etkinlik olan “Dünya Saati”, uygulamasına destek veriyor. 

WWF'in iklim krizine dikkati çekmek için 2007'den beri her mart ayının son cumartesi akşamı ışıkların bir saat kapatılması çağrısı yaptığı Dünya Saati etkinliği, bugün 20:30-21:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Albaraka Türk de; genel müdürlük binasının ışıklarını kapatarak, bu çağrıya kurumsal destek verecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.